JSL Data

Go to content

Main menu:

Efterbearbetning
.
Bakgrundsmusik
Bakgrundsmusik ger en helt annan upplevelse till din film. Är det smalfilm kan vi lägga in musik över hela filmen och är det videoband kan vi lägga musik i bakgrunden, något nedtonat. Du har möjlighet att få din egen musik inlagd men då måste vi få den på en CD eller vinyl, det är viktigt att vi vet att det är originalmusik. Annars kan du välja fritt från våra melodier vi har att erbjuda. Är det smalfilm det gäller kan vi även erbjuda projektorsnurr för att ge dig den där gamla härliga känslan hur det var när vi såg på smalfilm förr i tiden.

   De melodier vi kan erbjuda är alla skrivna av en amerikansk kompositör som heter Joel Hunger Att komponera musik är hans arbete och då behöver han få intäkter. Vi låter dig välja fritt mellan alla hans sånger.  Du kan välja precis vilka melodier du vill ur det sortiment vi har att erbjuda och du bestämmer själv i vilken ordning du vill ha dem. Om du vill kan vi göra det åt dig. Vi försöker naturligtvis alltid se till att melodin avspeglar det som händer i filmen.

   Lyssna gärna på hans melodier. De är alla mycket harmoniska och passar utmärkt som bakgrundsmusik. Vi kan även skapa en CD med enbart hans musik om du så önskar.Musik av Joel Hunger


Happy ukulele

Heading home

Inspired

Inspired by ukulele
Late
summer dancing

Lets go shopping

Life is fun
Mellow
guitar and ukulele
Morning
at the market

Moving on

Mysterious visitor

Overjoyed ending
<     1    2    3    4     >
Back to content | Back to main menu