Mer om Teman - JSL Data

Go to content

Main menu:

_
Mer om Teman
  Teman är ett sätt att skapa en helhet. När vi skapar ett tema blandar vi allt från filmklipp, fotografier, ljud och musik. Det kan röra sig om ett jubileum av något slag, ett silverbröllop eller ett 50-års kalas Det kanske är en resa någonstans, konfirmation eller något annat. Kanske det är något vi vill ge bort som present, eller det kan vara något vi vill ska ”rulla” i bakgrunden när vi har gäster.

   Du bestämmer vad det ska handla om, vi ser till att du får en upplevelse utöver det vanliga. När vi skapar ett Tema måste vi samarbeta, vi behöver så mycket grundmaterial som möjligt. Vi behöver även veta vad det ska handla om. Det kan vara en blandning av smalfilm, video, negativ, diabilder, fotografier, bandinspelningar eller speciell musik som du vill ha. Du kan få temat på en DVD eller valfritt media. Tänk bara på att ska vi skapa ett Tema åt dig behöver vi vara ute i god tid.

  Vad vi kan göra Teman om är oändligt. Det kan vara en berättelse om dig själv eller någon närstående. Här blandar vi foton med filmer, lägger på text eller en berättarröst så det blir en sammanhängande berättelse. Du kanske vill göra en film till dina barn eller någon annan närstående, och vad kan bli en bättre present än en film om dem eller dig själv.

  Ett Tema kan även handla om en speciell episod. Kanske vi har gjort en resa där vi har mängder med foton och film, ett bröllop, en student eller födelsedag. Ju mer bilder och filmer vi har att välja på desto bättre kommer Temat att bli.

  När vi skapar ett tema är det omöjligt att säga hur lång tid det ska ta innan vi har diskuterat dina önskemål. Vi kommer helt enkelt överens om ett pris som inkluderar inläsning av allt material som behövs, redigering och bearbetning till en färdig film.

Back to content | Back to main menu