JSL Data

Go to content

Main menu:

Övrigt

Vi läser in 16mm och 8mm smalfilm, video, negativ, dia och fotografier. Vi erbjuder fullständig redigering där vi klipper bort skadade filmsekvenser, förbättrar under- såväl som överexponering, färgkorrigerar, stabiliserar, brusreducerar, lägger in texter där du vill ha dem och mycket mer

Din filmupplevelse ska bli något utöver det vanliga!

Prisgaranti!

Om det finns någon som erbjuder samma efterbearbetning och resultat till ett lägre pris debiterar vi dig det lägre priset!

Digitalisering och full beartbetning av smalfilm
Vi har gjort en exempelvideo färdig i vår serie "Digitalisering och komplett redigering av samlfilm". Den första visar hur vi gör vid själva digitaliseringen. Klicka på bilden för att komma vidare. Övriga videos läggs upp så snart de är färdiga.
 
    Många av oss har en mängd gamla video- eller smalfilmer undanstoppade någonstans. Ofta ligger de i en kartong längst ner i en byrålåda mer eller mindre bortglömda. Några har säkert möjlighet att än idag emellanåt plocka fram dessa filmer, men för de flesta är det omöjligt. Filmprojektorn är antagligen trasig och bortkastad, videobandspelaren har ofta rönt samma öde. Många har även gamla negativ eller dia som de  vill ha överförda till digitalt media.  Kanske
rentav något gammalt fotografi?    

En del av er har själva filmat det som är undanstoppat, medan andra har ärvt eller fått sina filmer av familjemedlemmar, släkt eller vänner.  Några av er har inte ens en aning om vad som finns på filmerna. Tänk på att allt detta förstörs med tiden, helt beroende på hur man har förvarat dem. Det är kanske dags att för en gång skull äntligen föra över dem till ett digitalt media?


    Men att föra över analogt material till ett digitalt media handlar inte enbart om inläsning. Det som skiljer oss från de flesta aktörer på marknaden är att vi förbättrar dina filmer och negativ. När det gäller smalfilm och video klipper vi bort skadade skevenser, förbättrar under- såväl som överexponering, färgkorrigerar, stabiliserar och brusreducerar. Vi kan lägga in texter samt övergångar var som helst i filmen. Allt för att skapa en så fantastisk upplevelse som möjligt. När det gäller negativ, dia och fotografier färgkorrigerar vi, tar bort brus samt förbättrar skärpan.


    När du väl bestämt dig för att föra över ditt material ska resultatet givetvis bli det bästa. Det kanske kostar en slant extra men i slutändan är det alltid värt det. Det ska räcka med att man för över sitt analoga material en gång, inte mer. När det är gjort kan du äntligen slänga det du sparat under alla dessa år.
.
Back to content | Back to main menu